Verfijnd zoeken


Aantal per pagina
Sorteren op:
Weergave
Blackstone Sneaker Off White
..
€ 149,90
Blackstone Sneaker Off White
..
€ 159,90
Gabor Enkellaars Beige
Beige enkellaars van Gabor, uitgevoerd in suède voor een fijne casual look onder je favoriete outfits. De extra wijdte bij de tenen, bal en wreef van de voet zorgt ervoor dat je fijn op de hoge hakken kunt blijven lopen. Mooie beige Gabor enkellaarzen met een licht contrasterende hak en zool...
€ 99,99
Gabor Enkellaars Wit
Off White enkellaarsje van Gabor voor een mooie casual look. De extra wijdte bij de tenen, bal en wreef maakt het een comfortabele keuze, om langere tijd goed op te kunnen blijven lopen. De krokoprint van het kalfsleer zorgt voor een sierlijke verschijning, op overtuigende 60mm hoge hakken. ..
€ 135,00
Gabor Instapper Sportief Blauw
..
€ 99,99
Gabor Instapper Sportief Rood
Rode Gabor instapper in een comfortabel en modern hightech-materiaal. Met fijne dikke zool, om langere tijd goed op te blijven lopen. Ook de extra wijdte bij de tenen, bal en wreef van de voet draagt daar aan bij. ..
€ 99,99
Gabor Instapper Sportief Zwart
Zwarte Gabor instappers in een comfortabel en modern hightech-materiaal. Met fijne dikke zool, om langere tijd goed op te blijven lopen. Ook de extra wijdte bij de tenen, bal en wreef van de voet draagt daar aan bij. ..
€ 99,99
..
€ 89,95
Gabor Sandaal Gemak Zwart
Deze zwarte sandalen van Gabor zitten heerlijk luchtig, hebben een comfortabele dikke zool en bovendien extra ruimte bij de tenen, bal en wreef van de voet. Allemaal belangrijke voordelen, van schoentjes die er bovendien prachtig uitzien. Het gebruikte suede leer in zwart zorgt voor een elegante..
€ 89,99
Gabor Sandaal Gesp Beige Combinatie
Beige Gabor Sandaal met de Best Fitting-pasvorm, om op de zomerse schoenen heerlijk te blijven lopen. Uitgevoerd met een in beige suede en sierlijke ring op de bovenste band van de schoenen. Met comfortabele dikke 30mm zool, zodat je op de Gabor sandaal altijd de ideale ondersteuning krijgt. ..
€ 99,99
Gabor Sandaal Gesp Taupe
Kom heel zomers en tegelijkertijd stijlvol voor de dag op deze sandalen van Gabor. In luxe suedeleer is het een prachtige verschijning, met meerdere bandjes over de wreef en rest van de voet. Dankzij de extra wijdte voor de tenen, bal en wreef en de comfortabele zool kun je er goed op blijven lop..
€ 99,99
Gabor Sandaal Klittenband Grijs
..
€ 89,99
Gabor Sandaal Kruisband Zwart
Zwarte Gabor sandalen in luxe suede leer. Op comfortabele dikke zool, met daarboven een witte rand voor een stralend en zomers karakter. Met de Best Fitting-pasvorm om lang op de Gabor sandalen in zwart te blijven lopen...
€ 99,99
Gabor Sandaal Sleehak Beige
In luxe suède is deze sandaal van Gabor prachtige verschijning, terwijl de hak zorgt voor een mooi contrast-effect. Op de sleehakken van 40mm kun je goed blijven lopen, ook dankzij de extra wijdte voor de tenen, bal en wreef van de voet waarom we bekend staan...
€ 99,99
Gabor Sandaal Sleehak Oranje
Deze sandaal van Gabor is een mooie keuze, dankzij het gebruikte velours met een luxe uitstraling. Dankzij de extra wijdte bij de tenen, bal en wreef van de voet kun je er ondanks de 40mm sleehak goed op blijven lopen. Combineer de cognac-oranje Gabor sandaal eenvoudig met je favoriete outfits...
€ 99,99